Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: desember 2010

Because I love music..

Publisert: 31.des.2010 @ 13:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Har ikke blitt blogging før nå, ikke alt for seint, men kunne kommet litt tideligere,hehe. Men det er faktisk mye som skal gjøres før vi paserer det nye året,gleder meg litt,men det er sammtidig litt trist å forlate alle de god dagene i 2010. Håper at 2011 blir enda bedre,fordi da blir det kanonbra! Iår skal vi ikke skyte opp raketter,men det gjør ikke meg noe,fordi jeg livredd for de. Noe av det verste jeg vet... Måtte vaske badet idag,yey! Og snart må jeg rydde rommet. Men før jeg avslutter dette innlegget,vil jeg bare si at vi kom på 1.plass på ekorn cup,på onsdag, var kjempe stas,ja. Det som egentlig er litt tøft da,er at laget mitt har aldri vært i en finale uten å tapt.Haha.
Speilbilde,for alltid,liksom.halla!Har dere vunnet mye ?

Har du måtte gjøre noe i huset idag?

Hva er bloggen din ?

Publisert: 30.des.2010 @ 20:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Jeg har virkelig null blogglyst, men kanskje dere kunne hjelpet meg med å gi meg deres bloggadresser? Fordi jeg trenger virkelig blogger å lese,og det gir meg så mye inspirasjon! Tre av de som legger igjen bloggadressa si i dette innlegget,blir linket i 5 innlegg.Og en heldig får vurdering! ;-)
Hva er din bloggadresse?

Selena Gomez - bilder

Publisert: 30.des.2010 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hun er virkelig noen av mine favoritter blant kjendiser. Hun synger kjempe bra, flott utseende og en veldig god skuespiller.Så,hva synes du om denne jenta?
Hva synes du om henne ?

When you are sleepy, say good night

Publisert: 28.des.2010 @ 22:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Er egentlig ganske trøtt og sliten nå, selvom jeg stod opp tolv. Må uansett få lagt meg,skal opp klokken seks imorgen,skal på cup i Drammen,og vi drar fra larvik 08:!5 ca, og jeg trenger virkelig den tiden på morgen. Skal love dere at det blir kjempe morsomt å spille kamper i morra, men det blir ingen blogging da !

godnatt! ;*


Når har du tenkt å legge deg?

Hva skal du imorgen ?

just be yourself..

Publisert: 28.des.2010 @ 16:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Skal begynne å rydde rommet nå,som jeg egentlig skulle gjort for mange timer siden.Er altfor treig på sånt, og det irriterer meg litt.Jaja,det må jo gjøres,når jeg først tar meg bryet å rote så.. Har vel egentlig bare chillan siden sist innlegg, sett litt på Alene hjemm 3 ogsånt. Er ganske deilig med ferie, men jeg sløser den egentlig bare bort, uff..

 


hahapooooose.


Hva har du gjort så langt?

When you wake up,and feel special..

Publisert: 28.des.2010 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4//foto; weheartit.com

Ville vel bare si god morgen, og det kommer flere innlegg senere.Våknet litt før tolv,og det var jaggu meg deilig å sove så lenge..Men før flere innlegg kommer,må jeg få i meg litt frokost,rydde rommet og lade kameraet. Blri ikke bra blogging uten strøm på kamera...

 


Når våknet du?

 

perfect two...

Publisert: 27.des.2010 @ 20:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 4perfect two - auburn

Elsker den sangen,den får meg på så fine tanker..


Hva synes du om sangen ?

Dear 2011..

Publisert: 27.des.2010 @ 17:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Nå er det ikke lenge til 2011, og da tenkte jeg at jeg kunne skrive mine '' nyttårsforsetter'' eller ting jeg vil ''oppnå'' i 2011 da..Hihi,sikkert mye mer,men kan jo ikke ha for mange heller..


Har du laget dine nyttårsforsetter?

Ny blogg ny muligheter

Publisert: 27.des.2010 @ 12:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Sletten den gamle > www.chaanett.blogg.no < fordi jeg var så lei av hele greia, innleggene,bildene og alle de html kodene som bare hadde blitt surr. Uansett, denne bloggen skal jeg bruke tid på, og få gode og solide innlegg med masse bra stoff.Får vel se åssen det går,designet er ikke ferdig,så ikke bry deg om at det ser helt fucka ut her...


Leste du den gamle bloggen min ?

Hva vil du lese om ?

hits