Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: mars 2011

Herlig dag!

Publisert: 30.mar.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

I dag fikk vi en ny jente i klassen,kjempe koselig jente. Og det var så varmt ute istad ( varmt og varmt ) normal vår varme hvertfall,så jeg gikk ut og tok bilder i sola & danset faktisk! Kjeme deilig. Akkurat nå gjør jeg mattelekser og hører på musikk. Stikker snart på trening, endelig. Har lengtet siden mandagen,haha. 

sol i trynet,herlig!


Fint vær hos dere?

Skal du på trening i dag? eller lignende.

Aldri lov noe,om du heter Chanett!

Publisert: 29.mar.2011 @ 22:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Lovet jo i grunn at det kom en video.. men det skjeddde noe rart istad, blogg.no ville ikke fungere. Og heller ikke youtube, herlig! Så da sitter jeg her, uten en video å vise dere.. får vel komme en annen dag den da. Får se hvor mange dager,eller år...

Akkurat spist bursdagskake, wii! Veldig god ja, og skal snart legge meg, for det er skole i morgen.Og bare 2 dager til helg! Endelig en uke som flyr av gårde.  ?*lat som du ler*fra videon dere egentlig skulle få se idag...


Er blogg.no litt klikk hos dere?

Skal du snart legge deg?

Work it, make it, do it,

Publisert: 29.mar.2011 @ 16:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Makes us harder, better, faster, stronger!

I dag har jeg virkelig fullboket timeplan! Har til og med laget video til dere,så stay tuned! Men før den postes har jeg en del ting som må gjøres, og det er nemmlig rydding av rommet, lekser og selging av marsipansjokolade! Også kanskje jogge,om jeg orker.. * kremt kremt*

jeg har tøff t-shorte. Thanku kristine!
Hva skal du idag?


finally tuesday!

Publisert: 29.mar.2011 @ 07:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I dag er det min ynglingsdag i løped av hele skoleuka! Grunnen til det er vel at vi har kjempe greie fag, som studietime og engelsk.Også avslutter vi dagen med to økter gym, ikke noe å klage over det akkurat! Stikker vel snart på skolen,men hadde veldig lyst til å slenge inn ett innlegg før jeg stakk! Neste som står på planen nå,er vel å spise,pussetenna så er jeg klar!

Tumblr_lgsxvwrwmi1qe7h5so1_500_large


Skal du på skolen i dag?

Hvilken dag er din favoritt?

glad i tyggis.no

Publisert: 28.mar.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Kom for en stund siden fra trening,men måtte spise litt først. Kylling og loff faktisk. Utrolig godt, en av mine favoritt mat. Til bursdagen fikk jeg et parr ( kremt kremt ) ja i hvertfall nok tyggis til en stund fremover. Haha, elsker tyggis,så det passet jo bra! Forresten ; istad når jeg satt å ventet på bussen for jeg skulle på trening,så skulle jeg blåse en boble.Plutselig lå den på bakken.BUHU,faen det var de tyggisene ( 3 stykker faktisk..) det var altså dagens nedtur..Og om 18 dager,reiser vi til sverige ( med håndball laget) med sandefjord- strømstad båten,og der skal jeg hamstre tyggis for neste generatjon!


Glad i tyggis?

Hey stephen...

Publisert: 28.mar.2011 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

 

Hadde tenkt  til å ta en joggetur, men de som kjenner meg, har sååååå mye jeg må gjøre ,tydeligvis før jeg får rota meg ut med treningstøyet på. Har en viss aning om at det ikke skjer med det første i dag. Får heller ta det igjen i morgen! Skoledagen var som vanelig kjedelig, ikke noe nytt som skjedde i grunn. Nå får jeg vel gjøre litt lekser,så blogges vi sikkert før jeg stikker på trening!blid og fornøyd,heheheheHey stephen - taylor swift. NY YNGLINGSSANG!


Hva skal du i dag?

Vurdering av mascaraer !

Publisert: 27.mar.2011 @ 21:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Har to mascaraer som jeg bytter på å bruke, og siden jeg er ganske så fornøyd med de.Tenkte jeg å lage et innlegg om det !

Den første mascaren heter Max factor, false lash effect.


mascaren ser slik ut på. Har litt lange øyevipper at jeg er litt forsiktig med å få de for lange og får '' stikkende '' ut. Vippe tang hjelper ikke så særlig i grunn.

Vurdering :

+ vippene mine blir veldig separerte når jeg tar den på ordentlig.

+ den klumper ikke særlig

+ har fint design ( hehehe)

+ passe svart!

 

- litt dum på tuppen, kommer man litt for langt inn i øyekroken,griser man veldig.

- litt hard og få opp

- får ikke veldig '' full lashes '' look.Men det gjør man ikke med så veldig mange heller.

- holder ikke så lenge

 

Mascara to heter Volume million lashes , exstra black.Slik er mascaren på!

Vurdering :

+ Elsker designet

+ Tar vekk overflødig mascara

+ veldig bra børste

+ holder ut hele dagen

 

- Egner seg mest i en bursdag osv, ikke på skolen.

- Litt dum tupp\spiss what so ever.

- Litt ''bløt''


Nå skal jeg gjøre tysk leksene! Blogges!

Har du noen av disse mascarene ,vis det,hva synes du om de?

Dødssliten storepia!

Publisert: 27.mar.2011 @ 15:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nå er rett og slett dødssliten, kom for en stund siden fra kamp mot Tjøme 2. Vi tapte, og hadde den sugende første omgangen.Heldigvis skjerpa vi oss i andre omgang! Og jeg scorte to mål.Og så treig som jeg er,har ikke fått dusja enda.Herlig!Number 4!

Stikker i dusjen jeg, kommer et innlegg om mascarer etterpå,faktisk!

Har du spilt kamp i dag?

Hva har du gjort i dag?

Endelig stor jente!

Publisert: 26.mar.2011 @ 14:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I går så ble jeg endelig 14 år, og det var kjempe gøy faktisk. Derfor ble det ingen blogging i går, hadde rett og slett ikke tid. Jeg fikk lilla converse og et gavekort på 500 av foreldrene mine  + søsknene.Kjempe fornøyd! Fikk også en del penger av de som var i bursdagen min..

dette var altså gårsdagens outfit!elsker de!Å sykt digg med gavekort!

Hva gjorde du i går?

Ukens sang - Coming home

Publisert: 24.mar.2011 @ 22:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Siden jeg nesten ikke får blogget så mye i morgen,så slenger jeg inn ukenssang som egentlig skal bli postet hver fredag. Så da kommer heller ukens sang i dag istede for! Har fått gjort alt på min have to do list,utenom rydde oppå skapet, men det er nok ikke så viktig. I morgen er den store dagen jeg har gått rundt å telt ned til,mast om og ja, det er utrolig hvor mye man kan glede seg til en dag.

 

elsker sangen!

Hva synes du om sangen?

 

Have to do list!

Publisert: 24.mar.2011 @ 18:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

I dag skal jeg i grunn gjøre ganske mye, eller jeg føler det er ganske mye. Så jeg får se når det neste innlegget kommer,spørs om det blir veldig seint eller tidelig.Varierrer når jeg blir ferdig med det nødvendigste som er vasking av bad og lekser.Tenkte jeg skulle begynne med slike lister, om det ville vært interessant for dere da?

Har du mye du MÅ få gjort i dag?

Hva synes du om slike lister?

dagens kledning 24 mars

Publisert: 24.mar.2011 @ 15:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Dagens kledning,eller outfit på '' blogg språket '' er ganske så enkel,og ikke store greiene. Skoledagen i dag gikk så sykt sakte at jeg trudde jeg skulle dø et sekund. Torsdag er den lengste dagen i uka, den er til fem på halv tre. Selvom det kunn er 25 minutter lengre, får vi 5 fag den dagen. Noe som er døds slitsomt!

Bukse>Cubus, topp >bikbok > hjertekjede > glitter ellerno..

Som sagt, enkel og grei outfit!

Hva har du gjort i dag?

Hvor lenge var din skoledag i dag?

Lades opp til en ny dag!

Publisert: 23.mar.2011 @ 21:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Da tenker jeg at jeg stikker å legger meg snart. Kanskje jeg dusjer før jeg legger meg ned til en skjønnhetssøvn,hvem vet? Skal i hvertfall snart hoppe i loppekassa ( heheheeh morsomt) for å bli opplagdt til enda en ny dag! Morgen dagen vil nok gå mest ut på å rydde,vaske og stelle i stand.For på fredag blir det bursdagsfeiring, og da kan man nemmelig ikke ha et rotete og skittent hus!Holder en pusekatt bamse til dere som lurer.Og ja - selvfølgelig poser jeg ? mest for tull !

Hvordan ser din dag ut i morgen?

Skal du snart legge deg?

Min lille pus sier Purr,purr

Publisert: 23.mar.2011 @ 19:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har enda ikke fått gjort ferdig leksene,har samfunnfag igjen ( klart mange andre fag ) men det er den som er viktigst akkurat nå. Snart er det hotell cæsar,selvom den serien er døds tragisk, må jeg som alltid følge med. I sted tok jeg noen bilder av Charlie,pusen min. Han er så god, og søt. Smelter virkelig hver gang han gjør noe søtt.nydelig liten pus.

Forresten , vil dere ha vurdering av rettetang eller vurdering av Mascara?

Har du en pus'?

Vurdering av mascara eller vurdering av rettetang?

Just like another day..

Publisert: 23.mar.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Nå har jeg klart å suse meg hjem fra skolen, skoledagen føltes ut som en evighet,og jeg hater sånne dager!  Håper virkelig den lengste dagen ,som er i morgen, går mye fortere. I stad lagde jeg meg pannekaker, ikke at jeg er så utrolig flink til å steke de da, men de ble gode! Resten av dagen skal vel gå i lekser og rydding av rom,så blogges vi!Et standar jeg-spiser-pannekaker-og - må-legge-ut-bilde-av-maten.Hva skal du i dag?

Hvordan har din dag vært?

Kriterier for at jeg skal lese en blogg!

Publisert: 22.mar.2011 @ 16:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Har vel i grunn ingenting å skrive om, så da tar jeg bare noe enkelt og kjapt! Alle vil vel ha flere lesere ? så da tenkte jeg å skrive hva en blogg skal til for at JEG skal lese den. Veldig interessant, I know..

  • Bloggen må ikke ha masse smileys i hvert eneste innlegg f.eks. <3 ;** :D :))) ;)))) ;) : ) !!!!!!!?????
  • Ikke ha for mange innlegg hver dag, det holder på 2-3 innlegg.Det blir litt kjedelig i lengden med 5.
  • Bloggen må heller ikke ha FOR mye tekst i innleggene, jeg vil ikke vite hvordan dere falt når dere tryna ned trappa,eller hvordan skoledagen deres var i detalj. Skriv heller det som er interessant, om noe var litt annerlendes i skoledagen eller ei.
  • Ikke reklamer for bloggen din, det er verste jeg vet om..
  • Bloggen må heller ikke ha for mye skrivefeil, det blir så tungvindt å måtte først gjetteseg frem til ordet,også prøve å henge med.
  • Designet må være ryddig og pent, ikke alt for kjedelig, headern må gjerne ha bilder , og IKKE ha LILLA bakrund, LYSEBLÅ tekst, GRØNN ramme .. ja dere skjønner?

 

Det var bare noe av mange punkter, kommer sikkert fler punkter etterhvert,men nå skal jeg gjøre ferdig '' min framtid '' og engelskleksa.Så blogges vi!Bilde har egentlig ingen ting å si! Haha.

Har du noen av de samme kriteriene  ?

When you feel like up side down

Publisert: 22.mar.2011 @ 11:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Igrunn så fant jeg ingen overskrift til å definere ordene ' 'vondt i hodet og hjemme fra skolen'' selvfølgelig kunne det vært en overskrift,men jeg føler det blir så.. ja.. rart. Så idag er jeg hjemme fra skolen igjen, jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vondt i huet hele tiden. Får bare satse på at huepinen gir seg,slik at jeg får ryddet det rotete rommetmitt, gjort lekser og bli frisk til fredagen.For til fredagen dere,da blir jeg 14 år!//weheartit

Er du hjemme fra skolen i dag?

I'm playing handball like another chick

Publisert: 21.mar.2011 @ 17:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Okei,helt sykt retarda overskrift,men what so ever!

Idag skal jeg på håndballtrening,så jeg tviler det kommer flere innlegg etter dette. Skal snart spise,også skal jeg gjøre ferdig min klipp og lim oppgave. Så turer jeg nok på trening en tur, skal bli godt å trene. Jeg har forresten bursdag om 4 dager! Ikke 4 HELE dager en gang. Can't wait!ELSKER drakta mi!

Skal du trene i dag?

Bilder fra bursdag!

Publisert: 20.mar.2011 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har tatt alle disse bildene fra Alette og Kristine, for de bildene ble best, i og med at de har speilrefleks..Meg og alette


Hahah,jentene når vi ble skremt av faren til Alette!


<3Celine og Meg !

Har flere bilder,men orker ikke gå igjennom alle,så dette var bare noen!

 

5 dager! woho

Publisert: 20.mar.2011 @ 14:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Så flink jeg har vært til å oppdatere dere.. hehe, veldig flink blogger ser dere! Jeg hadde liksom lovet meg selv at jeg skulle blogge hverdag fra og med mandagen ( 14 mars) men neida..

Siden tirsdagen har jeg trent, hatt skidag, vært syk og bursdag..og her sitter jeg nå. Det er søndag,og jeg bor på et lite sted som de fleste vil kalle bondeland, det er langt i fra byen,vennene mine og da er det ikke stort å finne på! Får trøste meg med at jeg har masse jeg MÅ gjøre!

Bildene fra bursdagen til Alette kommer etterpå, om jeg klarer å holde det løfte da.
(oi, æsj de lyse stripene da.)

Hva skal du i dag?

er forresten 5 dager til jeg blir fjortis!!!!!!!!!!

Verdens bæste,ja det itj no tvil!

Publisert: 15.mar.2011 @ 22:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Alette har bursdag idag! Så da ville jeg bare lage et innlegg om det da. Fordi hun er liksom bestevennen min,og er man bestevennen min,så må man komme på en så kul blogg som denne!

Hun blir altså fjortis, selvom hun ikke trengte en dato for å bevise det. Haha, uansett,så er hun blitt kjempe stor jente! Når jeg ble bestevenn med henne var hun hele 13 år! Og nå er hu 14, herregud, som tiden flyr! Og jeg trur dette er den 5ende gratulasjonen,men what so ever,hun fortjener gratulasjoner i toppklasse !

orker ikke lete gjennom de 2000 usakelige bildene mine etter fler!  Hahaah.

GRATULERER MED DAGEN!!!!!!

Pray for Japan

Publisert: 15.mar.2011 @ 17:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Som sikkert ALLE har fått med seg. Har det vært en tsunami i Japan,også 2 jordskjelv.Det første var på 9 på ritcher skala! Helt sykt kraftig.Og det siste,som var idag på 7. Det er så trist når slikt skjer i verden, blir utrolig lei meg bare av og tenke på det. Og det er uffatelig trist å tenkte på ALLE de som har mistet huset sitt, venner og familie.

Etter senfredag på fredagen,gikk jeg og noen andre inn i kirken,for å tenne lys for de i Japan.For alle de som hadde mistet alt de eide,for alle de som hadde mistet venner & familie. Og da holdt jeg faktisk på å gråte, det er så utrolig trist,og jeg kan aldri forestille meg hvordan det er ,å oppleve jordskjelv og tsunami. ( jeg hadde egentlig skrevet et langt innlegg om dette,men det ble slettet 2 ganger...)


 

( litt liten kanskje..) selvom denne sangen er tildelt HAITI, i fjord.Så vil jeg si at denne sangen også skal være for

japan også!

 

:(

SYNES DU OGSÅ DET ER TRIST DET SOM HAR SKJEDD I JAPAN?

pass på, ny toppliste blogger!

Publisert: 14.mar.2011 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Okei,sykt merkelig overskrift,men what so ever.

Som alle sikkert har fått med seg,så slutta VOE for lenge siden,og nå ANNAIS, og det er bra for meg.Fordi nå kan jeg ta over topplista,sånn på onkelig.Nå er det liksom ingen drøm lenger,men det kan bli virkelig.Som dere sikkert forstår, så har jeg tenkt å bli kjendis, være best i norge på blogging og ja, alt. Det er forresten utrolig trist at Annais slutter, ikke missforstå meg. HAHA!

Så fra og med i dag, skal jeg bli flink flink blogger,og blogge mange bra innlegg. Også skal jeg bli toppblogger 4 life.

Uansett hva folk synes om meg, og i dette tilfelle,at søstra mi kommenterer alt jeg gjør og skriver, så skal jeg legge ut sånne sykt kule bilder ogsånn.Lover dere.

Kommer forresten ett innlegg i morgen om den tsunamien og at verdens beste fjortis ALETTE har bursdag.Slik at dere vet det liksom!

 jeg er kul

håper virkelig de som leser dette innlegget,forstår at dette er ironi,det meste.

Øyenbryn, en viktig ting!

Publisert: 01.mar.2011 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I skrivende stund ( okeeei..haha ) jo altså, jeg sitter nå og ser på One Tree Hill, ynglingsprogramet mitt! Skoledagen idag var kjempe slækk,kjedelig og våt.Vi hadde altså mattedag.. og vi skulle spille håndball i snøen ? Klinger ikke akkurat så godt sammen..men..

Men, til overskriften. Jeg leste bloggen din han som har laget bla. den pochahontas duben og et av hans sine innlegg skrev han om øyenbryn.Og der lærte jeg faktisk noe nytt! Det var at øyenbrynene sin oppgave var at de skulle ta imot regn og svette slik at det ikke skulle renne i øyene ! Haha,har aldri hørt det før. Les innlegget her!


Hvordan har din dag vært?Ser du på one tree hill ? har du hørt om oppgaven til øyenbrynene før?

hits