Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: januar 2011

hvilket bilde?

Publisert: 29.jan.2011 @ 23:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Norges største dilemma,helt klart,hvilket bilde burde jeg bruke som facebilde ?

1.

2.

3.

4.

5.

hvilket ?

Outfit og nye tøffler!

Publisert: 29.jan.2011 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Idag så har jeg ikke gjort stort, vært i byen en tur med mamma, fikk meg nye tøffler da,siden det er så kaldt på gulvet på skolen..haha de er veeldig fargerike da..  Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av,danse litt eller noe sånt ! : )kjøpt et sted.. haha de kosta 199 ,-
(pose,lisåm)

T-skjorte - cubus , bukse - cubus , øredobber - h&m


Hva har du gjort idaG?

hva skal du idag?

because you make me feel special..

Publisert: 28.jan.2011 @ 23:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1You know the feeling you get right before you get a tetris, yea- you make me feel like that <3

Ville bare si at jeg blogger i morgen, og nå må jeg få meg litt skjønnhets-søvn..sleep well!

to cool 4 school

Publisert: 26.jan.2011 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Yesda, stakk på skolen,selvom jeg ikke var helt i form,men det bedra seg faktisk litt utover dagen,men så...i siste time ble jeg sykt kvalm,vondt i hodet og slikt.Heldigvis var det gym,og siden jeg ikke skulle ha gym,ble det jo en slække time.I gymtimen ,selvom jeg var så sykt kvalm,fikk jeg helt sykt lyst på skolebrød,så hvorfor ikke gå til butikken og kjøpe ett? Haha, joda. Nok snakk om det.. Skal egentlig gjøre lekser..men ja,dere kjenner meg. Får virkelig ikke motivasjon nok til å sette meg ned å gjøre de.. Og gjett hva eller ? jeg skulle ha facebook konkurranse med sander da,om hvem som klarte seg lengst unna face.. startet den i går,og heisann du, satt meg liksom på facebook klokken halv fem ellerno sånt... er så flink!

 


heyhey,fjortis poseeee,


I gymtimen, skolen må virkelig vurdere å maleom,skjekk den grusomme fargen..!


Gjort idag ?

Tips til motivasjon,til lekser?

En liten update

Publisert: 25.jan.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Lovet jo et innlegg jeg da,kom vel ganske så seint,beklager for det. Men idag har jeg bare liggi rett ut på soffaen og sett på tv... drit kjedelig dag,så jeg har vel egentlig ingen ting å fortelle om den. Er jo syk,men får se hvordan formen er i morgen,slik at jeg kan dra til godjentene mine på trening og skolen da.

Grunnen for null niks bloggning i helga ogsånt,er fordi på fredag,hadde vi sånn klassefest greie,som faktisk var litt gøy.Lørdagen dro jeg til byen med Lill-Michelle, skal se om dere får se noe innkjøp,ikke store greiene.Og på søndag hadde vi kamp mot fram og tjølling. Kampen mot fram,som var målet den søndagen, gikk supert, uavgjort. Kampen mot tjølling gikk ikke like bra, 11-12 til dem.Men what soo ever, jeg bryr meg ikke så mye om de kampene,heller om de store kampene som mot fram ogslikt. Avslutter innlegget her,for jeg må virkelig få gjort noen lekser, selvom hodet sier at jeg burde hvile.Men hva gjør man ikke for skolen ? hehehehe


frøken speilbilde.


Hva har du gjort i det siste?

kommer tilbake i morgen

Publisert: 24.jan.2011 @ 22:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei,jeg har hatt en tørkeperiode siden onsdag,vet,hadde lovet meg selv at det ikke skulle skje! Men, jeg kommer tilbake for fult i morgen. Grunnen blogg stopp er for at kamera ikke hadde batteri..og fant da ikke kamera laderen..hadde heller ikke blogg lyst.Men nå, så må jeg nesten få en nattesøvn, er syk,så får se hvordan innlegg det blir i  morgen,blogging blir det hvertfall!snakkes!


Hva synes dere om at jeg begynner for fult igjen imorgen?

Outfit 19 januar &sånt

Publisert: 19.jan.2011 @ 17:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Heisann! Idag var vi på fotokurs,istede for skole.Eller noen var,inkludert meg.Og det fikk jeg ikke vite før jeg kom på skolen,og jeg hadde nok norges kaldeste sko..som bare var en smulekaldt.Men jeg overlevde det også. Vi tok litt bilder på Nevlunghavn og ved farrisbad&bølgen ogsånt. + et sted jeg ikke husker..Var ganske koselig da,og mye bedre enn vanelig skole.

Her er forresten outfiten for 2 day liksom..(hahaha jeg måtte bare legge ut det siste bilde,haha,poseeeee;**<3<3<3 lissååååm)

Cardigan greie fra Bikbok, Topp fra Bikbok, Hals fra Kappahl, Armbånd fra Bikbok,elns. Øredobber fra H&M


Hva har du gjort idag?

karaktersnitt ogsånt

Publisert: 14.jan.2011 @ 17:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Fikk da karakter korte istad.. *kremt* hva skal jeg si ? 3,7 i snitt.. Vel, kunne vært dårligere,men også så mye bedre! Heldigvis har jeg veldig god tid på å forberede meg. For å hvere helt ærlig,hadde jeg fortjent en 5'er på noen av karakterene.Lover dere.

Er så utrolig glad det er helg, endelig tid til å sove litt og bare slappe helt av! Det som irriterer meg helt sykt,er at jeg har drit lyst på kake... og det har jeg hatt hele uka,men har jo ikke rotet meg til å kjøpe en kake,for har man lyst på kake..såå..kan man kjøpe en,eller bake en..sant.

Ser at dere ikke vet åssen man kommenterer ja, har jo sett hvor mange som faktisk er her inne,men ikke legger igjen spor.Også forventer dere at jeg skal blogge ? drøm!  (heehehe)(Y) stjerne elev ser dere..

Har heldig vis G i orden og oppførsel ,


Hva har du i snitt?

1,2,3 blogg!

Publisert: 13.jan.2011 @ 20:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Kommer virkelig ikke over hvor teite og ..ja..teite overskrifter jeg lager.Veldig dårlig fantasi når det gjelder blogg, men ikke utenom..flotters.Uansett,jeg skriver bare dette innlegge for å fortelle dere at i morgen ( som forsåvidt bare kommer i glemmeboken igjen ) så,skal jeg begynne å blogge hverdag minst 2 innlegg per. dag.Og trur det faktisk blir litt 'sunt' ,fordi jeg har virkelig no life fortiden,og det eneste jeg gjør er å sitte å synes synd på meg selv.Tulla,men jeg trenger virkelig å sette av den tiden til noe som faktisk kan være 'fornuftig'

Men nå må jeg tilbake til naturfag & matte, æsj uff...halla smukka, greeit.Naturfag,forstått.


Såeee.hva gjør du ? :)

Sanger som får meg glad..

Publisert: 12.jan.2011 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vet,helt facka overskrift,men det beskriver jo temaet så.. Jo, det finnes jo de dagene du bare er kjempe lei av alt og ikke vil noe ? Da pleier jeg som regel å sette på noen av disse sangene ;

 

La Perla -  kobojsarna , grunnen til at jeg alltid hører på denne sangen når jeg litt lei osv, er fordi jeg har hatt så mange fine minner med denne sangen, den har vel vært en del av treningene våre + noen cuper. Også har den jo noe ''spesielt'' i seg,slik at man ikke kan la vær å bare danse til den!

My hump(s) - Black Eyed peas

Haha, grunnen til at dette er en av de sangene som får meg glad, er fordi den bare er sånn! Haha, og den er helt sykt morsom å danse til,og dans er noe som gjør meg ekstra glad! Så der har dere forklaringen,haha.

Just the way you are - Bruno Mars

Denne sangen får meg på helt andre tanker,så fine og koselige liksom.Og det er liksom så deilig med sånne sanger som får deg til å smileeeee.

Taylor Swift - You belong with me

Bare for at jeg har hørt på den kjempe lenge,og jeg hørte veldig mye på den i 2009 eller 2010,hah husker ikke.Og det var liksom den sangen som var min ynglingssang da,og den får meg bare til å tenke på så mange fine og rare minner,haha.

Bare for at det bilde beskriver gleden i musikk,ahah GREIT,over til tysk.Snakkes!

 


Hvilke sanger får deg til å bli glad ,osv?

 

10 ting om meg

Publisert: 11.jan.2011 @ 19:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

10 ting du kanskje ikke viste?

  • Jeg må alltid pusse tennene før trening og kamper, ellers føler jeg at alt går helt ræva, veldig sært egentlig.
  • Jeg er veldig sjeldent syk,sånn egentlig.
  • Jeg hører på musikk,så ofte jeg kan

  • håndball er det beste jeg vet,kunne virkelig ikke levd uten

  • Jeg liker ikke spise når folk ser på, altså, jeg liker ikke spise på skolen..
  • Jeg teller alltid hvor mange tygg jeg tygger, uten å tenke over det..SÆÆRT!
  • Jeg har en helt syk dum uvane egentlig, elsker å pelle av mascara fra øyevippene mine, noe som kan ødelegge vippene helt..
  • Noen ganger tar jeg bare på mascara,for å så bare pelle det av igjen..
  • Jeg tenker alltid over ting jeg gjør,og kan sitte i flere timer å lure på hvorfor jeg akkurat gjorde det..
  • Taco,pizza(bigone),spagetthi,biff,pannekaker og lasange er mine ynglings retter.

 

 


Var det noe dere ikke viste?

 

just play handball

Publisert: 09.jan.2011 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Igår, spilte vi håndball kamp, og resultate vil dere ikke vite.Annet enn at vi tapte,herregud, hva skjedde ?Men nok om det, har en haug med masse bilder, bare for å ha noe å blogge om,selvsagt! Skal gjøre lekser,slik at jeg får øvd på diverse prøver ogsånn til uka. Så slepper jeg alt av lekser...endelig følte jeg meg LITT smart...

HahahaSpiller du håndball?

Outfit 2.1.2011

Publisert: 02.jan.2011 @ 19:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Var virkelig uvant og skrive 2011,men det kommer seg nok etterhvert. Håper jeg. Imorgen er det skole, og det er egentlig ganske dumt i og med at jeg har en døgnrytme som er helt ødelagt. Får vel bare håpe jeg klarer å våkne...Men her er dagens outfit dere!

Genser fra Ginatricot Hals fra Kappahl Øredobber fra H&m trur jeg. Båndet er ukjeent.Hah

Ble mye blogging idag ja, får vel håpe det blir bedre i morgen!


Hva synes du om dagen outfit?

Good bye 2010, and say hello 2011!

Publisert: 01.jan.2011 @ 17:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da er 2010 forbi,og vi starter 2011, året har gått kjempe fort.Tolv hele månder fra sist gang vi feira med champis og raketter. Har fått gjort utrolig mye egentlig på dette året,og det er litt trist at alt er forbi. I 2010 har jeg opplevd ; å blitt seriemestere med laget, vært på leirskole, hatt overnattings besøk, feira bursdag, dratt til elverum, vært på mange cuper, stått på slalom i trysil, spilt mye håndball, vært på beachen, jogga i bøkeskogen, sluttet på barne skolen,begynt på ungdomsskolen,fått nye venner, ryket korsbåndet ( haha happy,not ), dratt på trollcup, feira jul, sett mange kjekke gutter (haha dørrr) vært på pw cup ( og tapt hele dritten ) vært på pw disco og hatt det gøy, vinni en romhjuls turnering, sett på 1.laget vinne minnehall osv. Alt i alt ,har 2010 vært et kjempe bra år,med masse herlige minner! Håper virkelig 2011 blir like bra.

Snart kommer andrea og skal sove her, blir party uknow..


Kost meg kjempe masse! Etterpå kommer andrea hit. Sosial førstedagen i året,ikke verst!


Hvordan har ditt 2010 vært?

hits