Link Link Link Link Link Link

Kategori: Blogg

Du bestemmer! Hva burde jeg ha på meg?

Publisert: 02.apr.2011 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Skal på pw disco i kveld,og før det på pizza-date med jentene mine. Hva burde jeg ha på ? ( hvilken overdel)

Vi tapte uheldigvis i dag også.. men vi spilte utrolig bra den første kampen hvertfall.Andre kampen.. ja fjeldhammer var utrolig gode! 


denne?eller denne?

HVILKEN?

Endelig pwcup!

Publisert: 01.apr.2011 @ 22:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Endelig startet pw cupen! Som jeg har lengtet til siden i fjord pwcup. Vi startet i dag med kampene, vi spilte super bra, men uheldigvis dro vi hjem med tap 5-6... Følte det ikke var noe tap i grunn,for vi vant over oss selv.. for vi hadde lovet vi skulle gi alt,og det var det vi gjorde.Kragerø var utrolig gode..og da ble det jo en gjevnkamp!

Nå tar jeg å legger meg, for jeg må tidelig opp i morgen... og spiser litt is før jeg legger meg da..

skal forresten legge ut et nydelig bilde av meg,utrolig hvor godt ansiktet mitt vises.TULL, orker bare ikke legge ut et bilde av meg..er sminkefri,akkurat dusja og.. ja.. STYGGT SÅR PÅ HAKA : ( FML


Er du med i pw cupen?

Skal du snart sove?

Herlig dag!

Publisert: 30.mar.2011 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

I dag fikk vi en ny jente i klassen,kjempe koselig jente. Og det var så varmt ute istad ( varmt og varmt ) normal vår varme hvertfall,så jeg gikk ut og tok bilder i sola & danset faktisk! Kjeme deilig. Akkurat nå gjør jeg mattelekser og hører på musikk. Stikker snart på trening, endelig. Har lengtet siden mandagen,haha. 

sol i trynet,herlig!


Fint vær hos dere?

Skal du på trening i dag? eller lignende.

Aldri lov noe,om du heter Chanett!

Publisert: 29.mar.2011 @ 22:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Lovet jo i grunn at det kom en video.. men det skjeddde noe rart istad, blogg.no ville ikke fungere. Og heller ikke youtube, herlig! Så da sitter jeg her, uten en video å vise dere.. får vel komme en annen dag den da. Får se hvor mange dager,eller år...

Akkurat spist bursdagskake, wii! Veldig god ja, og skal snart legge meg, for det er skole i morgen.Og bare 2 dager til helg! Endelig en uke som flyr av gårde.  ?*lat som du ler*fra videon dere egentlig skulle få se idag...


Er blogg.no litt klikk hos dere?

Skal du snart legge deg?

Work it, make it, do it,

Publisert: 29.mar.2011 @ 16:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Makes us harder, better, faster, stronger!

I dag har jeg virkelig fullboket timeplan! Har til og med laget video til dere,så stay tuned! Men før den postes har jeg en del ting som må gjøres, og det er nemmlig rydding av rommet, lekser og selging av marsipansjokolade! Også kanskje jogge,om jeg orker.. * kremt kremt*

jeg har tøff t-shorte. Thanku kristine!
Hva skal du idag?


finally tuesday!

Publisert: 29.mar.2011 @ 07:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I dag er det min ynglingsdag i løped av hele skoleuka! Grunnen til det er vel at vi har kjempe greie fag, som studietime og engelsk.Også avslutter vi dagen med to økter gym, ikke noe å klage over det akkurat! Stikker vel snart på skolen,men hadde veldig lyst til å slenge inn ett innlegg før jeg stakk! Neste som står på planen nå,er vel å spise,pussetenna så er jeg klar!

Tumblr_lgsxvwrwmi1qe7h5so1_500_large


Skal du på skolen i dag?

Hvilken dag er din favoritt?

glad i tyggis.no

Publisert: 28.mar.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Kom for en stund siden fra trening,men måtte spise litt først. Kylling og loff faktisk. Utrolig godt, en av mine favoritt mat. Til bursdagen fikk jeg et parr ( kremt kremt ) ja i hvertfall nok tyggis til en stund fremover. Haha, elsker tyggis,så det passet jo bra! Forresten ; istad når jeg satt å ventet på bussen for jeg skulle på trening,så skulle jeg blåse en boble.Plutselig lå den på bakken.BUHU,faen det var de tyggisene ( 3 stykker faktisk..) det var altså dagens nedtur..Og om 18 dager,reiser vi til sverige ( med håndball laget) med sandefjord- strømstad båten,og der skal jeg hamstre tyggis for neste generatjon!


Glad i tyggis?

Hey stephen...

Publisert: 28.mar.2011 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

 

Hadde tenkt  til å ta en joggetur, men de som kjenner meg, har sååååå mye jeg må gjøre ,tydeligvis før jeg får rota meg ut med treningstøyet på. Har en viss aning om at det ikke skjer med det første i dag. Får heller ta det igjen i morgen! Skoledagen var som vanelig kjedelig, ikke noe nytt som skjedde i grunn. Nå får jeg vel gjøre litt lekser,så blogges vi sikkert før jeg stikker på trening!blid og fornøyd,heheheheHey stephen - taylor swift. NY YNGLINGSSANG!


Hva skal du i dag?

Vurdering av mascaraer !

Publisert: 27.mar.2011 @ 21:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Har to mascaraer som jeg bytter på å bruke, og siden jeg er ganske så fornøyd med de.Tenkte jeg å lage et innlegg om det !

Den første mascaren heter Max factor, false lash effect.


mascaren ser slik ut på. Har litt lange øyevipper at jeg er litt forsiktig med å få de for lange og får '' stikkende '' ut. Vippe tang hjelper ikke så særlig i grunn.

Vurdering :

+ vippene mine blir veldig separerte når jeg tar den på ordentlig.

+ den klumper ikke særlig

+ har fint design ( hehehe)

+ passe svart!

 

- litt dum på tuppen, kommer man litt for langt inn i øyekroken,griser man veldig.

- litt hard og få opp

- får ikke veldig '' full lashes '' look.Men det gjør man ikke med så veldig mange heller.

- holder ikke så lenge

 

Mascara to heter Volume million lashes , exstra black.Slik er mascaren på!

Vurdering :

+ Elsker designet

+ Tar vekk overflødig mascara

+ veldig bra børste

+ holder ut hele dagen

 

- Egner seg mest i en bursdag osv, ikke på skolen.

- Litt dum tupp\spiss what so ever.

- Litt ''bløt''


Nå skal jeg gjøre tysk leksene! Blogges!

Har du noen av disse mascarene ,vis det,hva synes du om de?

Dødssliten storepia!

Publisert: 27.mar.2011 @ 15:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Nå er rett og slett dødssliten, kom for en stund siden fra kamp mot Tjøme 2. Vi tapte, og hadde den sugende første omgangen.Heldigvis skjerpa vi oss i andre omgang! Og jeg scorte to mål.Og så treig som jeg er,har ikke fått dusja enda.Herlig!Number 4!

Stikker i dusjen jeg, kommer et innlegg om mascarer etterpå,faktisk!

Har du spilt kamp i dag?

Hva har du gjort i dag?

Endelig stor jente!

Publisert: 26.mar.2011 @ 14:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I går så ble jeg endelig 14 år, og det var kjempe gøy faktisk. Derfor ble det ingen blogging i går, hadde rett og slett ikke tid. Jeg fikk lilla converse og et gavekort på 500 av foreldrene mine  + søsknene.Kjempe fornøyd! Fikk også en del penger av de som var i bursdagen min..

dette var altså gårsdagens outfit!elsker de!Å sykt digg med gavekort!

Hva gjorde du i går?

Ukens sang - Coming home

Publisert: 24.mar.2011 @ 22:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Siden jeg nesten ikke får blogget så mye i morgen,så slenger jeg inn ukenssang som egentlig skal bli postet hver fredag. Så da kommer heller ukens sang i dag istede for! Har fått gjort alt på min have to do list,utenom rydde oppå skapet, men det er nok ikke så viktig. I morgen er den store dagen jeg har gått rundt å telt ned til,mast om og ja, det er utrolig hvor mye man kan glede seg til en dag.

 

elsker sangen!

Hva synes du om sangen?

 

Have to do list!

Publisert: 24.mar.2011 @ 18:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

I dag skal jeg i grunn gjøre ganske mye, eller jeg føler det er ganske mye. Så jeg får se når det neste innlegget kommer,spørs om det blir veldig seint eller tidelig.Varierrer når jeg blir ferdig med det nødvendigste som er vasking av bad og lekser.Tenkte jeg skulle begynne med slike lister, om det ville vært interessant for dere da?

Har du mye du MÅ få gjort i dag?

Hva synes du om slike lister?

dagens kledning 24 mars

Publisert: 24.mar.2011 @ 15:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Dagens kledning,eller outfit på '' blogg språket '' er ganske så enkel,og ikke store greiene. Skoledagen i dag gikk så sykt sakte at jeg trudde jeg skulle dø et sekund. Torsdag er den lengste dagen i uka, den er til fem på halv tre. Selvom det kunn er 25 minutter lengre, får vi 5 fag den dagen. Noe som er døds slitsomt!

Bukse>Cubus, topp >bikbok > hjertekjede > glitter ellerno..

Som sagt, enkel og grei outfit!

Hva har du gjort i dag?

Hvor lenge var din skoledag i dag?

Lades opp til en ny dag!

Publisert: 23.mar.2011 @ 21:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Da tenker jeg at jeg stikker å legger meg snart. Kanskje jeg dusjer før jeg legger meg ned til en skjønnhetssøvn,hvem vet? Skal i hvertfall snart hoppe i loppekassa ( heheheeh morsomt) for å bli opplagdt til enda en ny dag! Morgen dagen vil nok gå mest ut på å rydde,vaske og stelle i stand.For på fredag blir det bursdagsfeiring, og da kan man nemmelig ikke ha et rotete og skittent hus!Holder en pusekatt bamse til dere som lurer.Og ja - selvfølgelig poser jeg ? mest for tull !

Hvordan ser din dag ut i morgen?

Skal du snart legge deg?

Min lille pus sier Purr,purr

Publisert: 23.mar.2011 @ 19:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har enda ikke fått gjort ferdig leksene,har samfunnfag igjen ( klart mange andre fag ) men det er den som er viktigst akkurat nå. Snart er det hotell cæsar,selvom den serien er døds tragisk, må jeg som alltid følge med. I sted tok jeg noen bilder av Charlie,pusen min. Han er så god, og søt. Smelter virkelig hver gang han gjør noe søtt.nydelig liten pus.

Forresten , vil dere ha vurdering av rettetang eller vurdering av Mascara?

Har du en pus'?

Vurdering av mascara eller vurdering av rettetang?

Just like another day..

Publisert: 23.mar.2011 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Nå har jeg klart å suse meg hjem fra skolen, skoledagen føltes ut som en evighet,og jeg hater sånne dager!  Håper virkelig den lengste dagen ,som er i morgen, går mye fortere. I stad lagde jeg meg pannekaker, ikke at jeg er så utrolig flink til å steke de da, men de ble gode! Resten av dagen skal vel gå i lekser og rydding av rom,så blogges vi!Et standar jeg-spiser-pannekaker-og - må-legge-ut-bilde-av-maten.Hva skal du i dag?

Hvordan har din dag vært?

Kriterier for at jeg skal lese en blogg!

Publisert: 22.mar.2011 @ 16:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Har vel i grunn ingenting å skrive om, så da tar jeg bare noe enkelt og kjapt! Alle vil vel ha flere lesere ? så da tenkte jeg å skrive hva en blogg skal til for at JEG skal lese den. Veldig interessant, I know..

 • Bloggen må ikke ha masse smileys i hvert eneste innlegg f.eks. <3 ;** :D :))) ;)))) ;) : ) !!!!!!!?????
 • Ikke ha for mange innlegg hver dag, det holder på 2-3 innlegg.Det blir litt kjedelig i lengden med 5.
 • Bloggen må heller ikke ha FOR mye tekst i innleggene, jeg vil ikke vite hvordan dere falt når dere tryna ned trappa,eller hvordan skoledagen deres var i detalj. Skriv heller det som er interessant, om noe var litt annerlendes i skoledagen eller ei.
 • Ikke reklamer for bloggen din, det er verste jeg vet om..
 • Bloggen må heller ikke ha for mye skrivefeil, det blir så tungvindt å måtte først gjetteseg frem til ordet,også prøve å henge med.
 • Designet må være ryddig og pent, ikke alt for kjedelig, headern må gjerne ha bilder , og IKKE ha LILLA bakrund, LYSEBLÅ tekst, GRØNN ramme .. ja dere skjønner?

 

Det var bare noe av mange punkter, kommer sikkert fler punkter etterhvert,men nå skal jeg gjøre ferdig '' min framtid '' og engelskleksa.Så blogges vi!Bilde har egentlig ingen ting å si! Haha.

Har du noen av de samme kriteriene  ?

When you feel like up side down

Publisert: 22.mar.2011 @ 11:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Igrunn så fant jeg ingen overskrift til å definere ordene ' 'vondt i hodet og hjemme fra skolen'' selvfølgelig kunne det vært en overskrift,men jeg føler det blir så.. ja.. rart. Så idag er jeg hjemme fra skolen igjen, jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vondt i huet hele tiden. Får bare satse på at huepinen gir seg,slik at jeg får ryddet det rotete rommetmitt, gjort lekser og bli frisk til fredagen.For til fredagen dere,da blir jeg 14 år!//weheartit

Er du hjemme fra skolen i dag?

I'm playing handball like another chick

Publisert: 21.mar.2011 @ 17:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Okei,helt sykt retarda overskrift,men what so ever!

Idag skal jeg på håndballtrening,så jeg tviler det kommer flere innlegg etter dette. Skal snart spise,også skal jeg gjøre ferdig min klipp og lim oppgave. Så turer jeg nok på trening en tur, skal bli godt å trene. Jeg har forresten bursdag om 4 dager! Ikke 4 HELE dager en gang. Can't wait!ELSKER drakta mi!

Skal du trene i dag?

Bilder fra bursdag!

Publisert: 20.mar.2011 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg har tatt alle disse bildene fra Alette og Kristine, for de bildene ble best, i og med at de har speilrefleks..Meg og alette


Hahah,jentene når vi ble skremt av faren til Alette!


<3Celine og Meg !

Har flere bilder,men orker ikke gå igjennom alle,så dette var bare noen!

 

5 dager! woho

Publisert: 20.mar.2011 @ 14:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Så flink jeg har vært til å oppdatere dere.. hehe, veldig flink blogger ser dere! Jeg hadde liksom lovet meg selv at jeg skulle blogge hverdag fra og med mandagen ( 14 mars) men neida..

Siden tirsdagen har jeg trent, hatt skidag, vært syk og bursdag..og her sitter jeg nå. Det er søndag,og jeg bor på et lite sted som de fleste vil kalle bondeland, det er langt i fra byen,vennene mine og da er det ikke stort å finne på! Får trøste meg med at jeg har masse jeg MÅ gjøre!

Bildene fra bursdagen til Alette kommer etterpå, om jeg klarer å holde det løfte da.
(oi, æsj de lyse stripene da.)

Hva skal du i dag?

er forresten 5 dager til jeg blir fjortis!!!!!!!!!!

Verdens bæste,ja det itj no tvil!

Publisert: 15.mar.2011 @ 22:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Alette har bursdag idag! Så da ville jeg bare lage et innlegg om det da. Fordi hun er liksom bestevennen min,og er man bestevennen min,så må man komme på en så kul blogg som denne!

Hun blir altså fjortis, selvom hun ikke trengte en dato for å bevise det. Haha, uansett,så er hun blitt kjempe stor jente! Når jeg ble bestevenn med henne var hun hele 13 år! Og nå er hu 14, herregud, som tiden flyr! Og jeg trur dette er den 5ende gratulasjonen,men what so ever,hun fortjener gratulasjoner i toppklasse !

orker ikke lete gjennom de 2000 usakelige bildene mine etter fler!  Hahaah.

GRATULERER MED DAGEN!!!!!!

Pray for Japan

Publisert: 15.mar.2011 @ 17:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Som sikkert ALLE har fått med seg. Har det vært en tsunami i Japan,også 2 jordskjelv.Det første var på 9 på ritcher skala! Helt sykt kraftig.Og det siste,som var idag på 7. Det er så trist når slikt skjer i verden, blir utrolig lei meg bare av og tenke på det. Og det er uffatelig trist å tenkte på ALLE de som har mistet huset sitt, venner og familie.

Etter senfredag på fredagen,gikk jeg og noen andre inn i kirken,for å tenne lys for de i Japan.For alle de som hadde mistet alt de eide,for alle de som hadde mistet venner & familie. Og da holdt jeg faktisk på å gråte, det er så utrolig trist,og jeg kan aldri forestille meg hvordan det er ,å oppleve jordskjelv og tsunami. ( jeg hadde egentlig skrevet et langt innlegg om dette,men det ble slettet 2 ganger...)


 

( litt liten kanskje..) selvom denne sangen er tildelt HAITI, i fjord.Så vil jeg si at denne sangen også skal være for

japan også!

 

:(

SYNES DU OGSÅ DET ER TRIST DET SOM HAR SKJEDD I JAPAN?

pass på, ny toppliste blogger!

Publisert: 14.mar.2011 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Okei,sykt merkelig overskrift,men what so ever.

Som alle sikkert har fått med seg,så slutta VOE for lenge siden,og nå ANNAIS, og det er bra for meg.Fordi nå kan jeg ta over topplista,sånn på onkelig.Nå er det liksom ingen drøm lenger,men det kan bli virkelig.Som dere sikkert forstår, så har jeg tenkt å bli kjendis, være best i norge på blogging og ja, alt. Det er forresten utrolig trist at Annais slutter, ikke missforstå meg. HAHA!

Så fra og med i dag, skal jeg bli flink flink blogger,og blogge mange bra innlegg. Også skal jeg bli toppblogger 4 life.

Uansett hva folk synes om meg, og i dette tilfelle,at søstra mi kommenterer alt jeg gjør og skriver, så skal jeg legge ut sånne sykt kule bilder ogsånn.Lover dere.

Kommer forresten ett innlegg i morgen om den tsunamien og at verdens beste fjortis ALETTE har bursdag.Slik at dere vet det liksom!

 jeg er kul

håper virkelig de som leser dette innlegget,forstår at dette er ironi,det meste.

Øyenbryn, en viktig ting!

Publisert: 01.mar.2011 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

I skrivende stund ( okeeei..haha ) jo altså, jeg sitter nå og ser på One Tree Hill, ynglingsprogramet mitt! Skoledagen idag var kjempe slækk,kjedelig og våt.Vi hadde altså mattedag.. og vi skulle spille håndball i snøen ? Klinger ikke akkurat så godt sammen..men..

Men, til overskriften. Jeg leste bloggen din han som har laget bla. den pochahontas duben og et av hans sine innlegg skrev han om øyenbryn.Og der lærte jeg faktisk noe nytt! Det var at øyenbrynene sin oppgave var at de skulle ta imot regn og svette slik at det ikke skulle renne i øyene ! Haha,har aldri hørt det før. Les innlegget her!


Hvordan har din dag vært?Ser du på one tree hill ? har du hørt om oppgaven til øyenbrynene før?

Outfit 28 januar 2011

Publisert: 28.feb.2011 @ 15:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Her er dagens outfit, siden noen sa jeg burde ha det! Ekke så store greiene men.. og bildene ble litt uklare siden kamera ikke klarte å fokusere..


super fjoritsen!

Hettegenser - bikbok - topp - bikbok - bukse -cubus

Resten av dagen skal jeg på trening !


skal idag?

Back in buisness!

Publisert: 27.feb.2011 @ 19:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da er jeg tilbake her,tok meg en uanmeldt bloggpause.De har tydeligvis blitt hyppig brukt i det siste. I ferien har jeg bare kost meg, vært med mange herlige folk og hatt det super morro! Tenker at det blir bedre blogging fra og med i morgen,men hva kan jeg blogge om ? TIPS?Hva har du gjort i ferien ?

Forslag til hva jeg kan blogge om ?

Endelig vinterferie!

Publisert: 18.feb.2011 @ 23:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Åh,det er kjempe deilig med vinterferie nå, og bare tenke på at jeg bare kan slappe av,sove lenge og gjøre alt annet en skole!  I de tideligere vinterferiene mine, så har jeg stått på slalom,men jeg kunne ikke det iår. Og det er kjempe kjipt! Men jeg trur jeg skal få finne på noe uansett...

Men nå ser jeg på senkveld, så da blogger jeg heller i morgen!
har dere vinterferie nå?

nytt design & header!

Publisert: 10.feb.2011 @ 17:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Da har jeg akkurat fisket på designet og fikset på headern.. er ikke fornøyd, men jeg får vel bare ha det en stund..

nnå skal jeg prøve å lage et til Helena.. ja..lykketil sier jeg bare!


Hva synes du designet og fiksingen på headern?

O-M-G it's wednesday..

Publisert: 09.feb.2011 @ 14:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Jeg dro ikke på skolen idag fordi jeg hadde så sykt vondt i huet og kjempevondt i halsen. Så da bestemte jeg meg for å ikke la det bli verre, og er heldigvis litt bedre nå!Så da får jeg håpe jeg ikke er syk i morgen, skal jo trosalt sove hos Alette til fredagen, og jeg vil jo være frisk til det... er også snart ferdig med leksene for de to ukene da, har bare matte,rle og naturfag igjen! Woho, flink.lakris er godt

Har faktisk bestemt meg for at jeg ska slutte å sitte så mye på pcn.. lykketil sier jeg bare! Og at jeg skal begynne å sykle hverdag, om jeg husker det da..


Er du syk idag?

Hva skal du til helga?

Spørsmålsrunde!

Publisert: 08.feb.2011 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Da tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde, siden jeg liksom ikke har blogget så mye.. og da kunne denne være en NY start..okeiokei..sagt det flere ganger..uansett. Skal prøve å svare på video.. om pcn min vil ta inn filen..har litt problemer med å ta inn videoer fra kamera på pcn.. shit irriterende! UANSETT - spørr i vei! : - )
hvilket bilde?

Publisert: 29.jan.2011 @ 23:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Norges største dilemma,helt klart,hvilket bilde burde jeg bruke som facebilde ?

1.

2.

3.

4.

5.

hvilket ?

Outfit og nye tøffler!

Publisert: 29.jan.2011 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Idag så har jeg ikke gjort stort, vært i byen en tur med mamma, fikk meg nye tøffler da,siden det er så kaldt på gulvet på skolen..haha de er veeldig fargerike da..  Resten av dagen skal jeg vel bare slappe av,danse litt eller noe sånt ! : )kjøpt et sted.. haha de kosta 199 ,-
(pose,lisåm)

T-skjorte - cubus , bukse - cubus , øredobber - h&m


Hva har du gjort idaG?

hva skal du idag?

because you make me feel special..

Publisert: 28.jan.2011 @ 23:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1You know the feeling you get right before you get a tetris, yea- you make me feel like that <3

Ville bare si at jeg blogger i morgen, og nå må jeg få meg litt skjønnhets-søvn..sleep well!

to cool 4 school

Publisert: 26.jan.2011 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Yesda, stakk på skolen,selvom jeg ikke var helt i form,men det bedra seg faktisk litt utover dagen,men så...i siste time ble jeg sykt kvalm,vondt i hodet og slikt.Heldigvis var det gym,og siden jeg ikke skulle ha gym,ble det jo en slække time.I gymtimen ,selvom jeg var så sykt kvalm,fikk jeg helt sykt lyst på skolebrød,så hvorfor ikke gå til butikken og kjøpe ett? Haha, joda. Nok snakk om det.. Skal egentlig gjøre lekser..men ja,dere kjenner meg. Får virkelig ikke motivasjon nok til å sette meg ned å gjøre de.. Og gjett hva eller ? jeg skulle ha facebook konkurranse med sander da,om hvem som klarte seg lengst unna face.. startet den i går,og heisann du, satt meg liksom på facebook klokken halv fem ellerno sånt... er så flink!

 


heyhey,fjortis poseeee,


I gymtimen, skolen må virkelig vurdere å maleom,skjekk den grusomme fargen..!


Gjort idag ?

Tips til motivasjon,til lekser?

En liten update

Publisert: 25.jan.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Lovet jo et innlegg jeg da,kom vel ganske så seint,beklager for det. Men idag har jeg bare liggi rett ut på soffaen og sett på tv... drit kjedelig dag,så jeg har vel egentlig ingen ting å fortelle om den. Er jo syk,men får se hvordan formen er i morgen,slik at jeg kan dra til godjentene mine på trening og skolen da.

Grunnen for null niks bloggning i helga ogsånt,er fordi på fredag,hadde vi sånn klassefest greie,som faktisk var litt gøy.Lørdagen dro jeg til byen med Lill-Michelle, skal se om dere får se noe innkjøp,ikke store greiene.Og på søndag hadde vi kamp mot fram og tjølling. Kampen mot fram,som var målet den søndagen, gikk supert, uavgjort. Kampen mot tjølling gikk ikke like bra, 11-12 til dem.Men what soo ever, jeg bryr meg ikke så mye om de kampene,heller om de store kampene som mot fram ogslikt. Avslutter innlegget her,for jeg må virkelig få gjort noen lekser, selvom hodet sier at jeg burde hvile.Men hva gjør man ikke for skolen ? hehehehe


frøken speilbilde.


Hva har du gjort i det siste?

kommer tilbake i morgen

Publisert: 24.jan.2011 @ 22:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei,jeg har hatt en tørkeperiode siden onsdag,vet,hadde lovet meg selv at det ikke skulle skje! Men, jeg kommer tilbake for fult i morgen. Grunnen blogg stopp er for at kamera ikke hadde batteri..og fant da ikke kamera laderen..hadde heller ikke blogg lyst.Men nå, så må jeg nesten få en nattesøvn, er syk,så får se hvordan innlegg det blir i  morgen,blogging blir det hvertfall!snakkes!


Hva synes dere om at jeg begynner for fult igjen imorgen?

Outfit 19 januar &sånt

Publisert: 19.jan.2011 @ 17:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Heisann! Idag var vi på fotokurs,istede for skole.Eller noen var,inkludert meg.Og det fikk jeg ikke vite før jeg kom på skolen,og jeg hadde nok norges kaldeste sko..som bare var en smulekaldt.Men jeg overlevde det også. Vi tok litt bilder på Nevlunghavn og ved farrisbad&bølgen ogsånt. + et sted jeg ikke husker..Var ganske koselig da,og mye bedre enn vanelig skole.

Her er forresten outfiten for 2 day liksom..(hahaha jeg måtte bare legge ut det siste bilde,haha,poseeeee;**<3<3<3 lissååååm)

Cardigan greie fra Bikbok, Topp fra Bikbok, Hals fra Kappahl, Armbånd fra Bikbok,elns. Øredobber fra H&M


Hva har du gjort idag?

karaktersnitt ogsånt

Publisert: 14.jan.2011 @ 17:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Fikk da karakter korte istad.. *kremt* hva skal jeg si ? 3,7 i snitt.. Vel, kunne vært dårligere,men også så mye bedre! Heldigvis har jeg veldig god tid på å forberede meg. For å hvere helt ærlig,hadde jeg fortjent en 5'er på noen av karakterene.Lover dere.

Er så utrolig glad det er helg, endelig tid til å sove litt og bare slappe helt av! Det som irriterer meg helt sykt,er at jeg har drit lyst på kake... og det har jeg hatt hele uka,men har jo ikke rotet meg til å kjøpe en kake,for har man lyst på kake..såå..kan man kjøpe en,eller bake en..sant.

Ser at dere ikke vet åssen man kommenterer ja, har jo sett hvor mange som faktisk er her inne,men ikke legger igjen spor.Også forventer dere at jeg skal blogge ? drøm!  (heehehe)(Y) stjerne elev ser dere..

Har heldig vis G i orden og oppførsel ,


Hva har du i snitt?

1,2,3 blogg!

Publisert: 13.jan.2011 @ 20:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Kommer virkelig ikke over hvor teite og ..ja..teite overskrifter jeg lager.Veldig dårlig fantasi når det gjelder blogg, men ikke utenom..flotters.Uansett,jeg skriver bare dette innlegge for å fortelle dere at i morgen ( som forsåvidt bare kommer i glemmeboken igjen ) så,skal jeg begynne å blogge hverdag minst 2 innlegg per. dag.Og trur det faktisk blir litt 'sunt' ,fordi jeg har virkelig no life fortiden,og det eneste jeg gjør er å sitte å synes synd på meg selv.Tulla,men jeg trenger virkelig å sette av den tiden til noe som faktisk kan være 'fornuftig'

Men nå må jeg tilbake til naturfag & matte, æsj uff...halla smukka, greeit.Naturfag,forstått.


Såeee.hva gjør du ? :)

Sanger som får meg glad..

Publisert: 12.jan.2011 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vet,helt facka overskrift,men det beskriver jo temaet så.. Jo, det finnes jo de dagene du bare er kjempe lei av alt og ikke vil noe ? Da pleier jeg som regel å sette på noen av disse sangene ;

 

La Perla -  kobojsarna , grunnen til at jeg alltid hører på denne sangen når jeg litt lei osv, er fordi jeg har hatt så mange fine minner med denne sangen, den har vel vært en del av treningene våre + noen cuper. Også har den jo noe ''spesielt'' i seg,slik at man ikke kan la vær å bare danse til den!

My hump(s) - Black Eyed peas

Haha, grunnen til at dette er en av de sangene som får meg glad, er fordi den bare er sånn! Haha, og den er helt sykt morsom å danse til,og dans er noe som gjør meg ekstra glad! Så der har dere forklaringen,haha.

Just the way you are - Bruno Mars

Denne sangen får meg på helt andre tanker,så fine og koselige liksom.Og det er liksom så deilig med sånne sanger som får deg til å smileeeee.

Taylor Swift - You belong with me

Bare for at jeg har hørt på den kjempe lenge,og jeg hørte veldig mye på den i 2009 eller 2010,hah husker ikke.Og det var liksom den sangen som var min ynglingssang da,og den får meg bare til å tenke på så mange fine og rare minner,haha.

Bare for at det bilde beskriver gleden i musikk,ahah GREIT,over til tysk.Snakkes!

 


Hvilke sanger får deg til å bli glad ,osv?

 

10 ting om meg

Publisert: 11.jan.2011 @ 19:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

10 ting du kanskje ikke viste?

 • Jeg må alltid pusse tennene før trening og kamper, ellers føler jeg at alt går helt ræva, veldig sært egentlig.
 • Jeg er veldig sjeldent syk,sånn egentlig.
 • Jeg hører på musikk,så ofte jeg kan

 • håndball er det beste jeg vet,kunne virkelig ikke levd uten

 • Jeg liker ikke spise når folk ser på, altså, jeg liker ikke spise på skolen..
 • Jeg teller alltid hvor mange tygg jeg tygger, uten å tenke over det..SÆÆRT!
 • Jeg har en helt syk dum uvane egentlig, elsker å pelle av mascara fra øyevippene mine, noe som kan ødelegge vippene helt..
 • Noen ganger tar jeg bare på mascara,for å så bare pelle det av igjen..
 • Jeg tenker alltid over ting jeg gjør,og kan sitte i flere timer å lure på hvorfor jeg akkurat gjorde det..
 • Taco,pizza(bigone),spagetthi,biff,pannekaker og lasange er mine ynglings retter.

 

 


Var det noe dere ikke viste?

 

just play handball

Publisert: 09.jan.2011 @ 14:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Igår, spilte vi håndball kamp, og resultate vil dere ikke vite.Annet enn at vi tapte,herregud, hva skjedde ?Men nok om det, har en haug med masse bilder, bare for å ha noe å blogge om,selvsagt! Skal gjøre lekser,slik at jeg får øvd på diverse prøver ogsånn til uka. Så slepper jeg alt av lekser...endelig følte jeg meg LITT smart...

HahahaSpiller du håndball?

Outfit 2.1.2011

Publisert: 02.jan.2011 @ 19:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Var virkelig uvant og skrive 2011,men det kommer seg nok etterhvert. Håper jeg. Imorgen er det skole, og det er egentlig ganske dumt i og med at jeg har en døgnrytme som er helt ødelagt. Får vel bare håpe jeg klarer å våkne...Men her er dagens outfit dere!

Genser fra Ginatricot Hals fra Kappahl Øredobber fra H&m trur jeg. Båndet er ukjeent.Hah

Ble mye blogging idag ja, får vel håpe det blir bedre i morgen!


Hva synes du om dagen outfit?

Good bye 2010, and say hello 2011!

Publisert: 01.jan.2011 @ 17:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da er 2010 forbi,og vi starter 2011, året har gått kjempe fort.Tolv hele månder fra sist gang vi feira med champis og raketter. Har fått gjort utrolig mye egentlig på dette året,og det er litt trist at alt er forbi. I 2010 har jeg opplevd ; å blitt seriemestere med laget, vært på leirskole, hatt overnattings besøk, feira bursdag, dratt til elverum, vært på mange cuper, stått på slalom i trysil, spilt mye håndball, vært på beachen, jogga i bøkeskogen, sluttet på barne skolen,begynt på ungdomsskolen,fått nye venner, ryket korsbåndet ( haha happy,not ), dratt på trollcup, feira jul, sett mange kjekke gutter (haha dørrr) vært på pw cup ( og tapt hele dritten ) vært på pw disco og hatt det gøy, vinni en romhjuls turnering, sett på 1.laget vinne minnehall osv. Alt i alt ,har 2010 vært et kjempe bra år,med masse herlige minner! Håper virkelig 2011 blir like bra.

Snart kommer andrea og skal sove her, blir party uknow..


Kost meg kjempe masse! Etterpå kommer andrea hit. Sosial førstedagen i året,ikke verst!


Hvordan har ditt 2010 vært?

Because I love music..

Publisert: 31.des.2010 @ 13:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Har ikke blitt blogging før nå, ikke alt for seint, men kunne kommet litt tideligere,hehe. Men det er faktisk mye som skal gjøres før vi paserer det nye året,gleder meg litt,men det er sammtidig litt trist å forlate alle de god dagene i 2010. Håper at 2011 blir enda bedre,fordi da blir det kanonbra! Iår skal vi ikke skyte opp raketter,men det gjør ikke meg noe,fordi jeg livredd for de. Noe av det verste jeg vet... Måtte vaske badet idag,yey! Og snart må jeg rydde rommet. Men før jeg avslutter dette innlegget,vil jeg bare si at vi kom på 1.plass på ekorn cup,på onsdag, var kjempe stas,ja. Det som egentlig er litt tøft da,er at laget mitt har aldri vært i en finale uten å tapt.Haha.
Speilbilde,for alltid,liksom.halla!Har dere vunnet mye ?

Har du måtte gjøre noe i huset idag?

Hva er bloggen din ?

Publisert: 30.des.2010 @ 20:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Jeg har virkelig null blogglyst, men kanskje dere kunne hjelpet meg med å gi meg deres bloggadresser? Fordi jeg trenger virkelig blogger å lese,og det gir meg så mye inspirasjon! Tre av de som legger igjen bloggadressa si i dette innlegget,blir linket i 5 innlegg.Og en heldig får vurdering! ;-)
Hva er din bloggadresse?

Selena Gomez - bilder

Publisert: 30.des.2010 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hun er virkelig noen av mine favoritter blant kjendiser. Hun synger kjempe bra, flott utseende og en veldig god skuespiller.Så,hva synes du om denne jenta?
Hva synes du om henne ?

When you are sleepy, say good night

Publisert: 28.des.2010 @ 22:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Er egentlig ganske trøtt og sliten nå, selvom jeg stod opp tolv. Må uansett få lagt meg,skal opp klokken seks imorgen,skal på cup i Drammen,og vi drar fra larvik 08:!5 ca, og jeg trenger virkelig den tiden på morgen. Skal love dere at det blir kjempe morsomt å spille kamper i morra, men det blir ingen blogging da !

godnatt! ;*


Når har du tenkt å legge deg?

Hva skal du imorgen ?

just be yourself..

Publisert: 28.des.2010 @ 16:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Skal begynne å rydde rommet nå,som jeg egentlig skulle gjort for mange timer siden.Er altfor treig på sånt, og det irriterer meg litt.Jaja,det må jo gjøres,når jeg først tar meg bryet å rote så.. Har vel egentlig bare chillan siden sist innlegg, sett litt på Alene hjemm 3 ogsånt. Er ganske deilig med ferie, men jeg sløser den egentlig bare bort, uff..

 


hahapooooose.


Hva har du gjort så langt?

When you wake up,and feel special..

Publisert: 28.des.2010 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 4//foto; weheartit.com

Ville vel bare si god morgen, og det kommer flere innlegg senere.Våknet litt før tolv,og det var jaggu meg deilig å sove så lenge..Men før flere innlegg kommer,må jeg få i meg litt frokost,rydde rommet og lade kameraet. Blri ikke bra blogging uten strøm på kamera...

 


Når våknet du?

 

perfect two...

Publisert: 27.des.2010 @ 20:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 4perfect two - auburn

Elsker den sangen,den får meg på så fine tanker..


Hva synes du om sangen ?

Dear 2011..

Publisert: 27.des.2010 @ 17:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Nå er det ikke lenge til 2011, og da tenkte jeg at jeg kunne skrive mine '' nyttårsforsetter'' eller ting jeg vil ''oppnå'' i 2011 da..Hihi,sikkert mye mer,men kan jo ikke ha for mange heller..


Har du laget dine nyttårsforsetter?

Ny blogg ny muligheter

Publisert: 27.des.2010 @ 12:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Sletten den gamle > www.chaanett.blogg.no < fordi jeg var så lei av hele greia, innleggene,bildene og alle de html kodene som bare hadde blitt surr. Uansett, denne bloggen skal jeg bruke tid på, og få gode og solide innlegg med masse bra stoff.Får vel se åssen det går,designet er ikke ferdig,så ikke bry deg om at det ser helt fucka ut her...


Leste du den gamle bloggen min ?

Hva vil du lese om ?

hits