Link Link Link Link Link Link

Sanger som får meg glad..

Publisert: 12.jan.2011 @ 20:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vet,helt facka overskrift,men det beskriver jo temaet så.. Jo, det finnes jo de dagene du bare er kjempe lei av alt og ikke vil noe ? Da pleier jeg som regel å sette på noen av disse sangene ;

 

La Perla -  kobojsarna , grunnen til at jeg alltid hører på denne sangen når jeg litt lei osv, er fordi jeg har hatt så mange fine minner med denne sangen, den har vel vært en del av treningene våre + noen cuper. Også har den jo noe ''spesielt'' i seg,slik at man ikke kan la vær å bare danse til den!

My hump(s) - Black Eyed peas

Haha, grunnen til at dette er en av de sangene som får meg glad, er fordi den bare er sånn! Haha, og den er helt sykt morsom å danse til,og dans er noe som gjør meg ekstra glad! Så der har dere forklaringen,haha.

Just the way you are - Bruno Mars

Denne sangen får meg på helt andre tanker,så fine og koselige liksom.Og det er liksom så deilig med sånne sanger som får deg til å smileeeee.

Taylor Swift - You belong with me

Bare for at jeg har hørt på den kjempe lenge,og jeg hørte veldig mye på den i 2009 eller 2010,hah husker ikke.Og det var liksom den sangen som var min ynglingssang da,og den får meg bare til å tenke på så mange fine og rare minner,haha.

Bare for at det bilde beskriver gleden i musikk,ahah GREIT,over til tysk.Snakkes!

 


Hvilke sanger får deg til å bli glad ,osv?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits